Jemnejšia nubuková koža, než si dokážete predstaviť

Jemnejšia nubuková koža, než si myslíte
Nubuková koža
Ako veľmi populárny materiál v oblasti nábytku je populárny, jeho matná textúra v hmle má retro luxus, ktorý svetlá pokožka nemôže priniesť, nenápadná a pokročilá.
Takýto veľmi efektný materiál však zákazníkom odporúčame len zriedka, aj keď je veľmi drahý, a dokonca aj naše dve poschodia pod čiarou, 2000 metrov štvorcových výstavnej haly, je jedinou posteľou Lawrence s kožou Nubuk.Vieš prečo je to tak?
Začína to charakteristikami nubukovej kože:
Nubuková koža je nepotiahnutá prvá vrstva hovädzej kože s najextrémnejším pocitom priateľstva k pokožke, priedušná, pohodlná a vysokokvalitná textúra.Dá sa povedať, že je to jedna z top existencií kravskej kože.
Čo však okrem vyššie uvedených výhod znamená bez náteru?
1. Všetky predvalky z nubukovej kože by mali byť takmer dokonalé, bez zjavných chýb.To dáva základ jeho drahej hodnote od samého začiatku fázy výberu materiálu.
2. Aj keď je cena vysoká, stále musíte akceptovať prirodzenú textúru, ktorá sa nevyhnutne objaví, ako sú rastové znamienka, jazvy atď.
3. Nubuková koža nemá žiadnu povrchovú ochranu, takže vybledne, požiera olej a ľahko sa zašpiní.Nemôže priame slnečné svetlo, nemôže byť príliš vysoká vlhkosť, je to náročnejšie ako iné kožené prostredie.
4. Náročné na čistenie a údržbu.Konvenčná múdrosť, že koža je lepšia ako látka, sa v tomto bode úplne nedá použiť na kožu Nubuk.Nubuková koža sa veľmi ľahko zašpiní, ak sa jedná o malé znečistenie, odporúčame použiť gumu.
Avšak na veľké plochy nečistôt, ako sú škvrny od vody, olejové škvrny a škvrny od potu, ktoré prenikajú do vnútra nubukovej kože, úprimne povedané, hoci existujú profesionálne čističe nubukovej kože, tieto čistiace prostriedky nemôžu zaručiť úplné odstránenie škvŕn a po použití môže dôjsť k lokálnemu vyblednutiu.
Na údržbu kože Nubuk sa zatiaľ zdá, že neexistuje žiadny obzvlášť účinný prostriedok na údržbu, najlepšie je venovať zvýšenú pozornosť pri používaní.

Nubuková koža
Nubuková koža
Nubuková koža
Nubuková koža

Stručne povedané, nubuková koža je skutočne jemnejšia, než si myslíte.Pokiaľ skutočne neprijmete všetky výhody a nevýhody kože Nubuk, odporúčame použiť kožu z mikrovlákna Nubuk.

ako je uvedené nižšie, skutočné natáčanie produktu s použitím kože z mikrovlákna Nubuck, ako je znázornené nižšie, zobrazuje skutočné natáčanie látky oddelenia technológie kože z mikrovlákna Nubuck.

Koža z mikrovlákna Nubuk sýta farba, jemná textúra, látka je priedušná a šetrná k pokožke, ale má tiež pokročilý vzhľad kože, nákladovo efektívna a nenáročná na starostlivosť, je veľmi dobrá plochá koža Nubuk.
# Nábytok # sedačka # Nubuková koža # Materiál nábytku # ľahký luxus # dekorácia

Nubuková koža
Koža z mikrovlákna Nubuk
Koža z mikrovlákna Nubuk
Koža z mikrovlákna Nubuk
Koža z mikrovlákna Nubuk

Čas odoslania: apríl-01-2024