Čo je tkanina z mikrovlákna?

Tkanina mikrovlákna je materiál Syntetického kože
Mikrovlákna je skratka syntetickej kože mikrovlákna PU, ktorá je netkanou tkaninou s trojrozmernou sieťou štruktúry vyrobenou z vlákniny mikrovláknami a vložkou a potom spracovanou vlhkým procesom, ponorením PU živice, alkalickým redukciou, farbením kože a kožou dokončovacie a iné procesy na konečnú výrobu kože z mikrovlákna.

Polyuretán (PU) je druh polymérnej zlúčeniny, ktorá vzniká reakciou izokyanátovej skupiny a hydroxylovej skupiny. It is widely used in the fields of clothing material, insulation material, rubber products and home decoration because of its resistance to bending, softness, strong tensile property and air permeability. PU microfiber is often used in the production of clothing because of its superior performance to PVC, and the clothes produced have the effect of imitation leather
The manufacturing process of microfiber skin includes making the non-woven fabric with three-dimensional structure network by combing and needling and other processes, and then making it by wet processing, PU resin immersion, skin dyeing and finishing. Tento materiál je materiál s dobrým výkonom, vhodný pre rôzne scenáre použitia.

Koža z mikrovlákna
Frézovaná koža

Čas odoslania: 29. marca 2024